Vi välkomnar Damir Omerovic till Plan B!

Damir Omerovic Bild 2.jpg

Han är morgontrött och vaknar sällan i tid, men springer supersnabbt.

- Jättebra på morgonen när jag ska försöka hinna med spårvagnen.

Damir Omerovic är nyinflyttad i Göteborg och en del av Plan B-teamet sedan ett par veckor. Han är född i Schweiz och flyttade som sexåring med familj till Jönköping, där han bott och studerat fram till i somras.

Hans största passion är att resa och helst sitter han med solen i ansiktet på något mysigt café, någonstans i Europa, och avnjuter en kopp kaffe eller en kall öl med trevligt sällskap. Favoritstaden är Barcelona.

För Damir är det viktigt med kvalitet och han är väldigt noggrann i sitt arbete. På Plan B kommer han främst arbeta med BIM- och informationssamordning. Han tycker branschen är spännande och ser fram emot att få börja arbeta.

- Det är en bransch som står inför ett stort paradigmskifte. Det är en komplex sektor med komplexa projekt som involverar många människor. Det känns givande och meningsfullt att få vara med i en samhällsbyggnadsprocess som egentligen berör alla människor och det känns framför allt bra att ha hamnat i ett företag som är med och driver denna förändring.

Precis som sig bör har Damir fullt upp med att sortera alla intryck efter sina första veckor på Plan B.
Vi är glada att ha honom med i teamet!