Lediga tjänster! Plan B Malmö söker digitaliseringsledare med fokus på kund och affär

Till vår verksamhet i Malmö söker vi nu erfarna digitaliseringsledare! 
Plan B och Samhällsbyggnadssektorn är inne i en häftig förändringsperiod. Omställningen till digitala arbetssätt och affärsmodeller inom branschen gör att vi på Plan B utvecklar både våra erbjudande och vår personal. 

Hos oss får du möjligheten att driva och påverka digitaliseringsresan hos våra kunder. Vi tar ansvar för att utveckla kundens kärnverksamhet utifrån ett sunt förhållningssätt till byggnaders och anläggningars livscykel. 

Vi på Plan B är ständigt i rörelse. Vår verksamhet utvecklas hela tiden och behöver dig som vill och kan utmana både dig själv och oss som företag. 

Vårt uppdrag 

Plan B är det nischade konsultbolaget som helhjärtat tror på kraften i ett välfungerande informationsbygge, alltså hur organisationer använder information för att vara konkurrenskraftiga i sin verksamhet.  

Plan B står för ett alternativt sätt att arbeta, där samverkan mellan människan och ny teknologi står i centrum, vare sig det gäller drift- och underhållsprocesser eller stora investeringsprojekt. Vi tror på långsiktighet och livscykelperspektiv, på alla nivåer i ett bolag eller i ett specifikt projekt.  

Plan Bs konsulter arbetar inom ett stort spektrum av projekttyper och anläggningar, och alltid efter principen: ett digitaliserat arbetssätt innebär att resursanvändning kan optimeras och att datorns kraft nyttjas för att hjälpa människan i sitt arbete. 

Vi har nu startat upp vår verksamhet i Skåne för att kunna erbjuda våra befintliga och nya kunder i södra Sverige en än högre servicenivå än tidigare. 

Ditt uppdrag 

Vissa företag vill driva sina projekt smartare, andra vill bli en mer attraktiv arbetsgivare, ett tredje vill både och. Oavsett varför vår kund vill ha en förändring i digitaliseringens tecken, så är du som digitaliseringsledare på Plan B där och skapar en trygg resa för kunden. 

Med ena foten i det praktiska och den andra i det strategiska kommer dina specifika förmågor och erfarenheter i stor utsträckning lägga grunden för hur just ditt upplägg kommer se ut.  

I din roll står du nära din kund och känner ständigt av aktuella utmaningar och behov. 
Att skapa nya kundrelationer och vårda de befintliga ingår i ditt dagliga arbete. 
Med detta kundorienterade fokus och strävan att skapa värde för kunden arbetar du också naturligt med affärsutveckling för att vässa vårt erbjudande. 

Som senior konsult har du också förmånen (och förväntan) att leda och utveckla andra kollegor på Plan B. 

Du kommer vara delaktig i uppbyggnaden av vår organisation i Skåne och spelar en viktig roll i utformningen av såväl verksamhet som kultur och arbetsmiljö.

Vem är du? 

Med ditt positiva och nyfikna sätt lyfter du energin i rummet.  
Du gillar när det är mycket på gång och visst kan du ha lätt för att bli uttråkad - det ligger i din natur – men eftersom du är initiativrik och handlingskraftig ser du till att ha något i händerna. 

Din utåtriktade personlighet och ditt intresse för andra människor ger dig förmågan att sätta dig in i kundens perspektiv. Även om du gillar att prata, så förstår du värdet i att lyssna.

Ordmoln - Egenskaper.JPG

Du kommer antagligen från tillverkningsindustrin eller bygg-/infrastrukturbranschen, där du arbetat med projektledning – kanske med inslag av processledning och –utveckling, uppdragsledning, affärsutveckling eller liknande. 

Det som utmärker dig är ett förhållningssätt till arbetet som genomsyras av öppenhet och transparens. Du uppskattar när man delar och bygger vidare på varandras idéer. 

Nu vill du ta dina ambitioner till nästa nivå och hitta en kanal där du har större frihet för att driva dina idéer framåt. Du vill ta ett ordentligt grepp om digitaliseringen och se branschen nå nästa digitala nivå! Samtidigt vill du vara med och visa vägen till ett hållbart och jämställt sätt att arbeta.

Varför Plan B? 

Vi vill, tillsammans med dig, skapa en digital kundresa i världsklass. Vår väg till extremt nöjda kunder börjar med dig. Vi vill att du ska arbeta i en utvecklande miljö, som kännetecknas av en stark identitet och värdegrund. Din arbetsplats ska ge utrymme för frihet, innovation och glädje. 

Vi ser till att dina egenskaper, erfarenheter och kunskaper kommer till sin rätt, både inom organisationen och i projekt. 

På Plan B kommer du jobba med kollegor som är engagerade, kunniga, glada och drivande. Alla med lika möjlighet att påverka vår kultur och våra affärer.

Ordmoln - Företaget.JPG

Hos oss arbetar du i långsiktiga och spännande projekt där du kan göra skillnad på riktigt. 

Våra samarbeten med internationella företag och forskningsinstitut ger oss möjlighet att fortsätta ligga i framkant och att skapa hållbar förändring på ett större, globalt plan. 

Vi erbjuder mycket goda arbetsvillkor och just nu, i den uppbyggnadsfas vi är inne i, en extra ordinär möjlighet i att utveckla och påverka framtiden för både dig själv och Plan B. 

Låter det intressant är du varmt välkommen att skicka din ansökan till regionchef Pontus Bengtson: pontus.bengtson@planbab.com

Har du frågor går det bra att ringa Pontus på nummer 0709-10 82 95.

Vi tar emot din ansökan senast måndag 2 september 2019.

Vi ser fram emot din ansökan!