Vi välkomnar Elina Nilsson till Plan B!

Elina Nilsson.jpg

Hon älskar att dansa och drömde länge om att arbeta som professionell dansare.
Senare fick hon för sig att hon skulle bli tandläkare, för att tillslut landa i att hon vill vara med och påverka framtidens samhällsbyggande.

-Branschen kan verkligen utvecklas och utmanas och det är kul att få vara en del i den digitala transformation som branschen står inför, säger Elina och fortsätter:

-Det känns också häftigt att kunna säga att jag är delaktig i att få ett stort infrastrukturprojekt, som Tvärbanan, att fungera.

Elina kommer närmast från Ramboll, där hon arbetat som CAD- och datasamordnare i Tvärbanan-projektet. Som Plan B:are blir hon kvar i samma projekt och tar över stafettpinnen efter vår kollega Pontus Espling och kommer därmed ha övergripande ansvar för modellsamordning.
Hon kommer att arbeta med digitala granskningsprocesser, 3D-samordning samt ansvara för metodiken kring digital ärendehantering.

Elina fortsätter även att stötta projektet i CAD- och datasamordningsfrågor.

Detta medan hon pluggar sin master på KTH. En av hennes superegenskaper, enligt henne själv, är just att ha många bollar i luften.

Så här sammanfattar Elina sin första arbetsvecka:

-Jag känner mig redan som en i gänget. Första arbetsveckan avslutades dessutom med våffelfrukost och spelkväll på kontoret, så det kunde inte ha blivit så mycket bättre!