Vi söker BIM-samordnare till vårt Göteborgskontor

Vårt Göteborgskontor på Stora Nygatan 29

Vårt Göteborgskontor på Stora Nygatan 29

Till vårt Göteborgskontor söker vi nu ett flertal BIM-samordnare. Vi söker både juniora och mer erfarna personer till ett antal positioner.

I Göteborg arbetar vi mycket med stora sjukhus- och infrastrukturprojekt såsom Västlänken och Sahlgrenska, där vi stöttar både beställare och byggentreprenörer.

Pappersfritt, digital ärendehantering, modellbaserade leveranser, modellbaserad upphandling, livscykelinformationshantering och tillämpning av artificiell intelligens. Visst låter det intressant!? Hos oss får du chansen att utvecklas inom dessa områden.

På Plan B jobbar du i en utvecklande miljö som kännetecknas av en stark värdegrund. Vi vill ligga i framkant av digitaliseringen samtidigt som vi genuint bryr oss om hållbarhets- och jämställdhetsfrågor.
Du erbjuds ett arbete med frihet under ansvar, där du själv får vara med och påverka din arbetssituation i mycket stor utsträckning.

Bild från Sahlgrenska Life

Bild från Sahlgrenska Life

Se gärna vår annons:

BIM-samordnare Göteborg

Låter det intressant är du varmt välkommen att kontakta Rogier Jongeling på 0702702543 eller rogier.jongeling@planbab.com